Nieuws

Van ontwerp tot realisatie

 12 juni 2020

Momenteel zijn wij druk bezig met de realisatie van ons ontwerp voor een kantoorpand in Helmond. Van maatwerk pantry's en een Oostenrijks café tot het meubilair.
Op de afbeeldingen die bijgevoegd zijn ziet u de eerste impressies van de realisatie. Klik op de afbeelding om alle impressies te zien.

Benieuwd naar het eindresultaat? Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkeling en uitvoering van het kantoorpand. Volg ons op Facebook of Instagram.

Montis actie

 27 mei 2020

Tot en met oktober 2020 ontvangt u €250,- korting bij aankoop van een Montis bank naar keuze. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Op de afbeelding ziet u enkele inspiratiebeelden van Montis banken die u via ons kunt bestellen.

Leolux actie

 12 mei 2020

Leolux start met de meest succesvolle actie ooit: een poef cadeau bij Elke Caruzzo!

Caruzzo is een draaifauteuil die u op het lijf geschreven is. Hij heeft een hoge rug voor uw privacy en ambachtelijke stoffeerdetails die ervoor zorgen dat Caruzzo een genot is om naar te kijken. De opvallende siernaad aan de achterzijde van de kuip wordt hand vervaardigd door de Leolux vakmensen. Dat ziet er natuurlijk fantastisch uit in een contrasterende kleur.

Met Caruzzo creëerde Frans Schrofer een oor fauteuil van grote klasse, met veel aandacht voor design en ergonomie. En omdat functioneel design Leolux in het bloed zit, voegden we een uitgekiend mechaniek toe, waarmee u zelf bepaalt hoe actief of passief u zit.

Tegelijkertijd met deze actie introduceert Leolux een nieuw model poef. Naast de bestaande ‘Forte’ Bieden ze het stijlvolle, rankere model ‘Fine’. Tijdens de actie kunt u kiezen uit beide versies.

De actie is geldig t/m 31 oktober 2020.

De 'anderhalvemeterregel'

 10 april 2020

Hoe gaan we het met z’n allen doen als we over een aantal weken weer op kantoor mogen werken, maar wel de anderhalve meter afstand moeten houden? PGA totaalinrichters volgt de ontwikkelingen en kan u helpen om uw kantoor anders in te richten. Het opstellen van een interieurplan met de ‘ANDERHALVEMETERREGEL’ zodat u en uw collega’s op veilige afstand van elkaar toch weer op kantoor kunnen werken.

Voor veel mensen is het thuiskantoor geen uitzondering meer. Momenteel is het werken vanuit huis één van de belangrijkste bouwstenen om de 'ANDERHALVEMETERREGEL'- het consequent bewaren van afstand in het dagelijks leven - in de praktijk te brengen.

Eén ding is duidelijk: veel bedrijven zijn (nog) niet voorbereid op het grote aantal thuiswerkers. In sommige gevallen ontbreekt het aan technische mogelijkheden - en aan goed uitgeruste werkplekken. Het is des te belangrijk dat zo veel mogelijk thuiswerkers snel, hoogwaardig en ergonomisch kantoormeubilair thuis ter beschikking krijgen, zodat ze efficiënt en gezond kunnen werken.

Om deze reden heeft PGA voor zijn relaties een snel-leveringscampagne samengesteld, die op de speciale behoeften van de thuiswerkers is afgestemd. Wij leveren het bestelde meubilair binnen maximaal tien dagen na ontvangst van de bestelling en zorgen voor de montage bij u thuis.

INFORMEER bij ons naar de mogelijkheden.

COVID-19

 1 april 2020

We leven in een onzekere tijd en het coronavirus raakt ons allemaal.

Wij als PGA Totaalinrichters werken t/m 29 mei met de deuren dicht. De toonzaal is alleen geopend op afspraak. We zijn telefonisch bereikbaar en ook onze leveringen en werkzaamheden gaan gewoon door. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en nemen alle veiligheidsvoorschriften in acht.

Onze prioriteit is en blijft uw gezondheid en wij wensen daarom namens PGA, u en degene die u lief hebt, veel gezondheid en kracht toe in deze moeilijke tijd!

Pantone 2020

 9 december 2019

Het Amerikaanse kleureninstituut Pantone heeft Classic Blue uitgeroepen als kleur van het jaar 2020.
"Een solide en betrouwbare blauwe tint waarop we altijd kunnen rekenen”. Anders dan andere soorten blauw is Classic Blue “donkerder, eleganter en traditioneler”. De kleur doet volgens Pantone denken aan de kleur van de schemering, bosbessen en de klassieke Pepsi Cola-blikjes, en “biedt een gevoel van rust en vrede aan de menselijke geest”.

Waar het ons aan doet denken? Alle moderne classics die zo prachtig zijn in deze kleur! En ga je voor een kleinere aanpassing van je interieur? Behang, gordijnen en vloerkleden hebben een groots effect!

Comeback van Aztec

 21 november 2019

1981. De Aztec van Montis wordt gelanceerd. Met zijn identieke hoogte en breedte voor rug- en armleuningen bewees de robuuste bank zich jarenlang als een opvallende nieuwkomer in het Nederlandse meubellandschap.

Dit klassieke ontwerp van Gerard van den Berg maakt nu een comeback. In een aangepaste versie, met een verbeterd binnenwerk. De nieuwe vulling zorgt ervoor dat de bank karakteristiek bol is, maar strakker oogt dan zijn originele voorganger.
Door de royale hoogte en breedte van de rug én de armen komt de Aztec tegemoet aan de modulaire verlangens van gebruikers. Een rug kan aansluiten op een arm, waardoor eenvoudig een hoekbank of een op maat gemaakte, verlengde versie ontstaat.

Phillip Jeffries Wallcovering

 5 november 2019

Nieuw bij PGA Totaalinrichters: wallcovering van Phillip Jeffries!
Vinyl (wat uiterst geschikt is voor projectinrichting) en nóg veel meer om die kale wand thuis die touch te geven die het nodig heeft.
Maak een afspraak en kom langs om alle typen en kleuren te bekijken!

Showroom aanbieding

 14 oktober 2019

Eetkamertafel 200x90 cm, voorzien van massief eiken tafelblad 30 mm dik met afgeschuinde randafwerking, en een stalen onderstel in kleur RAL 9016.


Van € 2.250,00
Voor € 995,00

Nieuwe modellen MOOOI

 10 oktober 2019

MOOOI heeft 3 nieuwe modellen gelanceerd: Hana Armchairs van Simone Bonanni, Kaipo TOO van Edward van Vliet en de Pooof van Moooi Works.
Nu de herfst voor de deur staat zijn dit prachtige elementen om het binnen cosy en warm te maken. Kom langs om alle kleuren, materialen en mogelijkheden te bekijken en zo uw eigen comfortabele fauteuil samen te stellen!