Nieuws

Knoll 2020

 25 maart 2020

Knoll gebruikt het moderne design om mensen te verbinden met hun werk, hun leven en hun wereld. Sinds 1938 denkt Knoll na over hoe mensen omgaan met hun omgeving en hoe hun omgeving invloed heeft op wat ze doen.

PGA is dealer/ leverancier van Knoll. Mocht u interesse hebben, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen door middel van sfeerbeelden en aanzichten een passend interieurvoorstel voor u samenstellen.

IMM-Cologne 2020

 24 januari 2020

Om het jaar goed te beginnen zijn wij van PGA Totaalinrichters naar de beurs in Keulen geweest. De IMM-Cologne is een internationale meubel en interieurbeurs.
we hebben een bezoekje gebracht aan de vele leveranciers waarmee wij werken. Hier hebben we veel inspiratie opgedaan.

Benieuwd naar de nieuwe trends van 2020? Kom dan en kijkje nemen in onze showroom of kijk op onze Instagram pagina @PGA_totaalinrichters.

Pantone 2020

 9 december 2019

Het Amerikaanse kleureninstituut Pantone heeft Classic Blue uitgeroepen als kleur van het jaar 2020.
"Een solide en betrouwbare blauwe tint waarop we altijd kunnen rekenen”. Anders dan andere soorten blauw is Classic Blue “donkerder, eleganter en traditioneler”. De kleur doet volgens Pantone denken aan de kleur van de schemering, bosbessen en de klassieke Pepsi Cola-blikjes, en “biedt een gevoel van rust en vrede aan de menselijke geest”.

Waar het ons aan doet denken? Alle moderne classics die zo prachtig zijn in deze kleur! En ga je voor een kleinere aanpassing van je interieur? Behang, gordijnen en vloerkleden hebben een groots effect!

Comeback van Aztec

 21 november 2019

1981. De Aztec van Montis wordt gelanceerd. Met zijn identieke hoogte en breedte voor rug- en armleuningen bewees de robuuste bank zich jarenlang als een opvallende nieuwkomer in het Nederlandse meubellandschap.

Dit klassieke ontwerp van Gerard van den Berg maakt nu een comeback. In een aangepaste versie, met een verbeterd binnenwerk. De nieuwe vulling zorgt ervoor dat de bank karakteristiek bol is, maar strakker oogt dan zijn originele voorganger.
Door de royale hoogte en breedte van de rug én de armen komt de Aztec tegemoet aan de modulaire verlangens van gebruikers. Een rug kan aansluiten op een arm, waardoor eenvoudig een hoekbank of een op maat gemaakte, verlengde versie ontstaat.

Phillip Jeffries Wallcovering

 5 november 2019

Nieuw bij PGA Totaalinrichters: wallcovering van Phillip Jeffries!
Vinyl (wat uiterst geschikt is voor projectinrichting) en nóg veel meer om die kale wand thuis die touch te geven die het nodig heeft.
Maak een afspraak en kom langs om alle typen en kleuren te bekijken!

Showroom aanbieding

 14 oktober 2019

Eetkamertafel 200x90 cm, voorzien van massief eiken tafelblad 30 mm dik met afgeschuinde randafwerking, en een stalen onderstel in kleur RAL 9016.


Van € 2.250,00
Voor € 995,00

Nieuwe modellen MOOOI

 10 oktober 2019

MOOOI heeft 3 nieuwe modellen gelanceerd: Hana Armchairs van Simone Bonanni, Kaipo TOO van Edward van Vliet en de Pooof van Moooi Works.
Nu de herfst voor de deur staat zijn dit prachtige elementen om het binnen cosy en warm te maken. Kom langs om alle kleuren, materialen en mogelijkheden te bekijken en zo uw eigen comfortabele fauteuil samen te stellen!

Gratis kussen Gigi fauteuil

 24 september 2019

De Gigi, door Gerard van den Berg ontworpen, fauteuil is een bijzonder vormgegeven schelp met 101 zitmogelijkheden. Een fauteuil om in te wonen en ook heerlijk om in te hangen of te liggen.

Vanaf vandaag tot en met 31 maart 2020 krijgt u het kussen gratis bij aankoop van de Gigi fauteuil!
Kom proefzitten, -liggen, -hangen in onze showroom en krijg stofadvies van ons ontwerpteam!